Een vrouw en haar schoenen: een relatie die voor veel mannen niet te begrijpen valt. Een essentieel deel van iedere outfit, die deze op kan leuken of juist meer casual kan maken wanneer dat nodig is; een vleugje kleur of juist iets rustigs, het heeft voor veel vrouwen allemaal een veel belangrijkere rol dan velen misschien zullen denken. Nubikk dames schoenen horen bij een relatief nieuw merk op de schoenenmarkt wat in een reuzevaart zijn naam heeft gemaakt, ook buiten Nederland en België. Nubikk dames schoenen zijn er in vele stijlen en soorten – en ze groeien altijd mee met de laatste trends. Fris, clean, simpel – stijlvol, maar wel lekker relaxed. Geen ‘kijk naar mij’ als je dat niet nodig vindt, maar wel ‘hier ben ik!’ voor zij die het willen horen: Nubikk dames schoenen zijn bescheiden in stijl.

Over Nubikk dames schoenen

De collecties van Nubikk dames schoenen passen perfect in de Nubikk filosofie: het leven en de daarbij behorende schoenen horen relaxed, stijlvol en comfortabel te zijn. Je hoeft je niet te wurmen in hoge hakken als die niet lekker zitten, maar je kunt er toch uitzien alsof je overal bovenuit torent als je dat wil. De Nubikk dames schoenen collectie heeft altijd een kleine knipoog naar Nederlandse streetstyle uit bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Dit vertaalt zich naar stoere modellen, uitermate geschikt voor het stadse leven en de vaart waarmee deze in de moderne tijd beweegt. De schoenen zijn high-end, maar toch toegankelijk voor een breed publiek.

Nubikk dames schoenen: van laarzen tot sneakers

Nubikk staat voornamelijk bekend om de iconische sneakers in de Nubikk dames schoenen collectie. Een simpele sneaker met een ingetogen kleur en een dikke witte zool. Perfect voor in iedere garderobe; klassiek en simpel, maar toch stijlvol. Elk seizoen worden er kleine aanpassingen gedaan die meegaan met de trends en de tijd van het jaar: donkerdere kleuren zoals khaki, zwart en bordeaux rood in de winter, maar meer pastel en lichte kleuren in de lente. Met af en toe net een stapje verder naar een applicatie of dierenprint, voor dames die een beetje extra willen. Maar ondanks dat je bij Nubikk dames schoenen vooral aan sneakers denkt, maakt het merk ook mooie laarsjes. Chelsea boots, enkellaarsjes, veterboots: eenvoudig en clean net als de sneakers, maar net wat stoerder. Door de eenvoud zijn ze met alles te combineren, maar passen ze beter bij iemand die zich graag wat stoerder kleedt. Er is bij Nubikk dames schoenen in ieder geval voor ieder wat wils!